4 september 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Van Jumper Borne naar Snoet

Rianne Ruepert begon als stagiaire bij Jumper Borne en nu – 15 jaar later – runt ze op diezelfde locatie haar eigen zelfstandige dierenspeciaalzaak. In augustus werd de winkel onder de nieuwe naam ‘Snoet’ officieel geopend.

Snoet Borne

In maart nam Rianne de winkel in Borne al over, maar toen was het nog een Jumper. Toen de Jumper-keten werd overgenomen door het Duitse Fressnapf en de winkels omgebouwd zouden worden tot Maxi Zoo-filialen, besloot Rianne haar eigen weg te gaan. “Als franchisenemer zit je vast aan hun formule, maar nu kan ik mijn eigen koers varen en inspelen op de wensen van onze klanten in Borne,” legt ze uit. “En als klanten om iets specifieks vragen kunnen we daar nu naar op zoek.”

Een nieuwe naam voor de winkel moest er ook komen. Na lang nadenken en verschillende opties overwogen te hebben, koos Rianne voor ‘Snoet’. “De naam voelde meteen goed, en hoe vaker ik hem hoor, hoe leuker ik hem vind,” vertelt ze.

Rianne heeft genoeg plannen voor de winkel. zoals het geven van workshops gaan of een inloopspreekuur over het gedrag van honden.