4 september 2024 | Dossier: Evenementen,

Dit zijn ze: de sprekers op Dibevo University 2024

Dit zijn ze, de sprekers die jou op 13 oktober meenemen in hun verhalen, inzichten, survivaltips en eyeopeners. Althans, als je een ticket boekt voor Dibevo University, hét kennis- en inspiratie-event voor iedereen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche. Dit jaar draait Dibevo University om een thema dat elke ondernemer raakt: verandering.


Verandering kan spannend en uitdagend zijn, maar het biedt ook enorme kansen. Tijdens dit event delen Jacco Vonhof, Jaap Bressers, Carin Frijters, Arjan Postma, Joep Van Deudekom en Rob Urgert hun tips en inzichten om wendbaar en veerkrachtig te blijven in een snel veranderende wereld. In de komende weken zullen ze nog iets meer prijsgeven over hun presentaties.

Sprekers University

Een ticket voor deze dag is niet alleen goed voor een turbo-injectie met positieve energie, maar voorziet ook in hapjes, drankjes, een lunch, borrel, en drie inspirerende boeken als bonus.

Zin in een dag die je baan een boost geeft? Boek dan nu je ticket voor Dibevo University en verzeker jezelf van een plek! 

Info & tickets: dibevo-university.nl