23 oktober 2018 | Dossier: Ledennieuws

Van veevoederspecialist naar Dierspecialist

De firma Van Henten is al sinds 1855 (!) het adres voor veevoer, huisdiervoer, fourages en tuinartikelen. Met al zes generaties van Henten aan het roer groeide de winkel in al die jaren tot een degelijk familiebedrijf. Vooruitstrevend was de eerste eigen vrachtauto in 1926. Daarna kwam de vernieuwing met de verkoop van tuinartikelen in 1970. Ook de heftruck deed toen zijn intrede. In 1993 was het tijd voor verandering met de uitbreiding naar detailhandel. En nu is het tijd voor een nieuwe stap: de aansluiting bij Dierspecialist.

Dierspecialist Van Henten

De overstap naar Dierspecialist XL werd van 18 tot en met 20 oktober gevierd met feestelijke aanbiedingen!. Zo was er een speciale bigshopper-actie, een workshop hondenkoekjes bakken, een gratis gezondheidscheck, een hondencoach voor gratis advies en een gratis vlooienbehandeling.

Bron: Dierspecialist


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.