26 oktober 2018 | Dossier: Evenementen, Ledenvoordeel,

ALV Dibevo met lezing ‘Castreren of niet castreren?’

Lid van Dibevo? Dan nodigen we je graag uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst op dinsdag 27 november 2018. Dit keer hebben we een bijzonder interessante lezing op het programma staan.

ALV Dibevo

Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in het NBC in Nieuwegein. Daarna volgt de Algemene ledenvergadering en een lezing van Erik Teske. We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Castreren of niet castreren: dat is de vraag

Dierenarts-specialist prof. dr. Erik Teske zal een lezing geven met als titel ‘Castreren of niet castreren: dat is de vraag’. Teske gaat daarbij dieper in op het effect van castreren op overleving in het algemeen en op het risico van krijgen van kanker in het bijzonder. Een lezing die niet alleen je kennis opschroeft, maar ook inzicht geeft in de steeds uitgebreidere mogelijkheden van de diergeneeskunde en de zorg (producten) die zieke dieren nodig hebben. Huisdiereigenaren zullen hun zieke dier immers nog meer dan normaal willen vertroetelen.

Erik TeskeOver Erik Teske
Erik Teske is professor in veterinaire oncologie aan de faculteit Diergeneeskunde van Universiteit Utrecht en hoogleraar Oncologie van Gezelschapsdieren en Paard aan de faculteit Diergeneeskunde in Luik. Daarnaast is hij voorzitter van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren.

Ledenvergadering

In de ledenvergadering komen de volgende agendapunten aan bod:
• informatie over het marktinformatie-onderzoek van Dibevo
• wijziging statuten
• financiën (resultaat 2017 en begroting 2019).
• huldiging jubilerende leden

Programma

19.00 uur   Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur   Algemene ledenvergadering
20.30 uur   Lezing Erik Teske
21.30 uur   Afsluitende borrel

Locatie

NBC (Nieuwegeins Business Center)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein.
Tel: 030 - 602 69 00