7 april 2022 | Dossier: Ledennieuws,

Vertrouwd gezicht gaat met pensioen

Hessel de Weerd, een vertrouwd gezicht bij Holland Diervoeders, gaat na 40 dienstjaren voor dezelfde werkgever met pensioen. Begin maart vierde hij zijn afscheidsfeestje voor al zijn collega’s op het hoofdkantoor van Holland Diervoeders in Dordrecht.

Hessel de Weerd - Group Depre

Hessel de Weerd startte in 1982 bij Klomp, een voorloper van Holland Diervoeders dat op zijn beurt weer is samen gegaan met het huidige Group Depré. Decennialang was Hessel de Weerd een vraagbaak voor honderden klanten, waarvan hij de meeste ook al tientallen jaren kende.

Dat contact is in al die jaren met veel klanten bijzonder hecht geworden: lief en leed op zowel zakelijk als privé vlak werden vaak gedeeld. Klanten belden hem dagelijks voor advies over hun assortiment of winkelinrichting en er waren zelfs klanten die met Hessel in de auto stapten om potentiële locaties voor een nieuwe winkel zoeken! Mooi om te zien is dat tijdens zijn ‘afscheidstournee’ veel klanten beslist wilden dat hij nog een keer op persoonlijke titel langs zou komen om gedag te zeggen en dat hij zelfs cadeaus van zijn klanten ontving!

Vervroegd pensioen

De laatste werkdag van Hessel is dus groots gevierd met alle naaste collega’s. Nu kunnen hij en zijn echtgenote Grietje gaan genieten van hun kinderen en kleinkinderen. Een welverdiend pensioen, of eigenlijk is dat niet helemaal waar, want Hessel gaat met vervroegd pensioen. Hoe is dat toch mogelijk? 40 jaar werken en dan óók nog vervroegd met pensioen?!

Opvolger

We hebben voor Hessel een goede opvolger gevonden: Frank Scholten loopt al sinds 1 januari van dit jaar mee met Hessel en heeft het stokje nu overgenomen. Hij is 41 jaar en komt uit de branche. Hij heeft jarenlang gewerkt als afdelingshoofd Dier bij Intratuin en is accountmanager geweest bij Tolsa. Frank komt uit de regio en kent de meeste klanten al. Hij heeft het oude telefoonnummer van Hessel overgenomen, dus klanten hoeven in hun telefoon alleen de naam te veranderen.

Holland Diervoeders/Group Depré bedankt Hessel voor alles wat hij betekent heeft en uitgedragen heeft voor het bedrijf en wij wensen hem en zijn gezin het allerbeste toe!