25 augustus 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Vitakraft zet huisdiereigenaren in beweging met geocaching

Meer snacken en minder bewegen: het fenomeen coronakilo’s is nog lang niet op z’n retour. Tijd om hier iets aan te doen, vindt Vitakraft. Het bedrijf wil huisdiereigenaren in beweging krijgen met een zoektocht naar 1 van de 59 gouden voerbakken die over heel Nederland zijn verspreid. Hoe? Via geocaching.

Vitakraft gouden voerbak-actie

Geocaching kun je zien als een ‘op zoek naar de schat’-hobby waarbij je de schat – de geocache – met een smartphone-app en op basis van GPS-coördinaten probeert te vinden. Wie een van de gouden voerbakken van Vitaktaft vindt via de geocache-app, wint 3 maanden gratis voer en snacks voor zijn huisdier. Daarbij maken de winnaars kans op een VIP-behandeling op het Vitakrafts Pets’ Experience, een evenement met allerlei activiteiten voor honden en hun baasjes.

Gouden envelop

Ook als een gouden voerbak niet meer op de geocache-locatie ligt, hebben spoorzoekers altijd prijs. Op elke locatie ligt een gouden envelop met een verrassing. De daadwerkelijke prijs kan worden opgehaald bij een deelnemende dierenspeciaalzaak.

Meer info over de actie vind je op www.vitakraft.nl/onthemove