16 januari 2023 | Dossier: Veiligheid,

Webinar: leer van een hacker hoe je je bedrijf moet beveiligen

Leden die eind november aanwezig waren op de Dibevo-ledenbijkomst, hoeven we niet meer te overtuigen van het belang van digitale veiligheid. Ethisch hacker Wouter van Dongen liet zien waartoe een kwaadwillende hacker in staat is en wat voor desastreuze gevolgen dat kan hebben voor een bedrijf. Een echte eye-opener die alle Dibevo-leden zouden moeten zien. Het goede nieuws is dat Wouter zijn presentatie opnieuw gaat geven tijdens webinars op 2 en 7 februari. Zorg dat je erbij bent!

Digitale veiligheid

Tijdens deze webinars leer je ook hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele huisdierenbranche een stuk veiliger. Je mag dit echt niet missen!

Meld je hier aan

Programma online bijeenkomst

  • Ontvangst door van MKB Nederland en IVBB (5 min)
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door het Digital Trust Center (5 min)
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (MSc, CISA, CISSP) (20 min).
  • Kosteloze oplossing: de eerste stappen naar digitale veiligheid door Samen Digitaal Veilig (20 min)
  • Ruimte voor vragen (10 min)

Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes.

Samen Digitaal Veilig

Dibevo geeft digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met het platform ‘Samen Digitaal Veilig’. Samen Digitaal Veilig is een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.

Voor dit platform kun je een kosteloos account aanmaken en zo je bedrijf digitaal veiliger maken. Hoe? Dat leggen we je graag uit tijdens het webinar.

Meld je nu aan voor een van de webinars: