19 november 2018 | Dossier: Ledennieuws, Ledenvoordeel, Veiligheid,

Winnaar RI&E Quiz Dibevo ZorgPortaal bekend

Zoals je op de foto kunt zien is Bas van Doorn van Eemland Diervoerders letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Bas is namelijk de winnaar van de RI&E Quiz en heeft de ANWB Slipcursus voor twee personen gewonnen. De RI&E Quiz, georganiseerd door het Dibevo ZorgPortaal, werd gehouden tijdens de Dibevo University. Hij ontving de prijs uit handen van Dennis Borman van het Dibevo ZorgPortaal.

Eemland Diervoeders winnaar RI&E Quiz Dibevo Zorgportaal

Hoe het begon

Eemland Diervoeders, gevestigd tussen Soest en Amersfoort, is een begrip in de regio en al snel wordt duidelijk waarom. In de megastore, voorzien van onder andere een dogwash, trimsalon en dierenartspraktijk, vind je werkelijk alles voor huisdieren en buitendieren. Bas heeft de winkel een aantal jaar geleden overgenomen van zijn ouders, maar de oorsprong van de winkel gaat vele jaren terug. Bas laat Dennis zien waar het allemaal begonnen is. Bas: “In 1965 is de heer Lam gestart met een heel klein winkeltje, precies op de plek waar we nu staan. Hij moest het in eerste instantie hebben van het bezorgen van veevoer bij de vele boeren uit de omgeving. Het bleek een gouden zet te zijn toen hij ook producten ging aanbieden voor de honden en katten van die boeren, want daar ligt nu onze grootste omzet.”

Gebruik maken van specialisten

Bas: “Ik heb ervoor gekozen om samen te werken met specialisten. Ik wil dat mijn klanten het beste advies krijgen en je kunt simpelweg niet overal kennis van hebben. Ik ben erg blij met de samenwerking met een aquariumspecialist, een dierenarts en een hondentrimmer. Zij zijn een mooie toevoeging aan het bedrijf.”

RI&E specialisten

Om die reden heeft Bas ook gekozen voor het RI&E-abonnement. “Het invullen van de RI&E is vooral heel tijdrovend en een klusje dat makkelijk blijft liggen. Ook daarvoor geldt dat ik daar liever een specialist voor inschakel. Dus toen ik op de Dibevo University informatie kreeg over het RI&E-abonnement vond ik dat een goede oplossing. Ook de prijs die ze rekenen valt me erg mee in vergelijking met eerdere bedragen die ik gehoord heb.”

Een veilige werkomgeving is veel waard

Het Dibevo ZorgPortaal richt zich op gezond werken. De RI&E is daar een onderdeel van, want met een RI&E breng je de risico’s binnen jouw bedrijf in kaart en maak je een plan om ze te verkleinen. Je zorgt voor een veilige werkomgeving. Wil je meer weten over het RI&E-abonnement? Kijk dan op de website van het Dibevo ZorgPortaal. Je kunt ook bellen naar 070-301 2565 of mailen naar info@dibevozorgportaal.nl.