14 november 2018 | Dossier: Evenementen,

Winnaars Dutch Pet Awards 2018 bekend

De tweede editie van de Dutch Pet Conference & Awards, die op 12 november plaatsvond, begon met de Dutch Pet Conference. Hierbij werden de lezingen van Kitty Koelemeijer, Kees Buur en astronaut André Kuipers afgewisseld door parallelsessies. Tijdens deze sessies gaven René van den Bos, Paul Burger, Tim Lammers, Jeroen Oomen, Corine van Winden en een trendpanel hun visie op de huisdierenbranche. ’s Avonds werden de zes Dutch Pet Awards uitgereikt aan personen en bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. Een elfkoppige jury maakte de keuze uit vele aanmeldingen.

Winnaars Dutch Pet Awards

  • De Product Award ging naar Hands on Gloves: een handschoen die het poetsen en wassen van harige vachten eenvoudiger maakt en zorgt voor prettig contact tussen mens en dier.
  • De Not for Profit Award werd gewonnen door Dutch Cell Dogs. Deze stichting zet zich in voor asielhonden en verbindt deze met gedetineerden, die een aantal weken honden op een positieve manier trainen.
  • Winnaar van de DSZ Award werd Dierspecialist Manon Beijer. In het juryrapport werd de scherpe keuze voor een winkelconcept benoemd, dat inspeelt op een belangrijkste trend in de huisdierenbranche: humanisering. Manon heeft een frisse en prettige winkel met alert en vriendelijk personeel.
  • Dierenkliniek ’t Spoor uit Oisterwijk werd winnaar van de DAP Award. Bij deze DAP staat klantbeleving centraal, voor opvallend aantrekkelijke tarieven.
  • De Talent Award ging naar Julian Loomans en Kevin Varekamp. Deze twee excellente studenten van Aeres MBO Barneveld blijken in hun vakgebied, watervogels, zeer goed onderlegd.
  • Welkoop won de Keten Award en maakte indruk op de jury door het hanteren van een duidelijke visie, strategie, een transparant organisatiemodel.

Kijk voor meer informatie op www.dutchpetconference.nl.

Manon Beijer in haar winkel
Foto: Manon Beijer in haar winkel