12 december 2013 | Dossier:

Wordt u ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2014’?

Wordt u Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014?

De verkiezing Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2014 is in volle gang. Gaat u ook de strijd aan om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen?

Meld uw winkel aan

Tot 14 februari 2014 kunnen toeleveranciers, vertegenwoordigers en klanten hun favoriete dierenspeciaalzaak aandragen. Ook mag u zelf uw winkel aanmelden. Het voordragen of aanmelden kan via de website van Animal Event.

Mystery visits

Na de aanmeldingsperiode vinden er zogenaamde mystery visits plaats door studenten onder leiding van Groenhorst Barneveld. Aan de hand van de geheime bezoeken selecteren de juryleden (waaronder Martin Gaus en de winnaar van vorig jaar, dierenspeciaalzaak Wesdijk uit Barendrecht) de 5 beste winkels. Deze winkels krijgen een bezoek door de jury, waarna de uiteindelijke winnaar gekozen wordt.

Brancheparty

De bekendmaking vindt plaats tijdens de Brancheparty op Animal Event 2014 te Hilvarenbeek op zaterdag 3 mei.

Doel 'Dierenspeciaalzaak van het jaar'

Doel van de verkiezing is om een bijdrage te leveren aan de bevordering van goed ondernemerschap in de dierensector. Initiatiefnemers zijn Stichting Animal Event, HAS Hogeschool en Groenhorst Barneveld. Royal Canin stelt een prijs voor de winnaar ter beschikking.

Meer informatie is te verkrijgen op de website van Animal Event. Of volg de verkiezing op Facebook.

Meld uw winkel aan: Dierenspeciaalzaak van het Jaar