5 maart 2020 | Dossier: Advertorial,

ZOO&ZO zoekt per direct een bedrijfsleider


A D V E R T E N T I E
Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO zoekt per direct een

BEDRIJFSLEIDER


Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wij zoeken een bedrijfsleider die ZOO&ZO naar het volgende niveau gaat brengen. ZOO&ZO is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. Met een échte beleveniswinkel van 5000 m2 in Ede en een assortiment van 100.000 producten heeft ZOO&ZO een unieke positie in de Benelux.

De ideale bedrijfsleider is een retailfanaat in hart en nieren en heeft reeds de nodige ervaring met grootschalige retail. Je droomt ervan om de organisatie te stroomlijnen en je kent het belang van een strakke, goed georganiseerde winkel. Samen met het team van vakspecialisten weet je met jouw bijdrage de winkelbeleving te optimaliseren.

Werkzaamheden

Als bedrijfsleider bij ZOO&ZO ben je onderdeel van het management team waarin je rapporteert aan de CEO. In jouw functie geef je leiding aan een team van circa 30 (verkoop) medewerkers op zes afdelingen en ben je verantwoordelijk voor optimalisatie en groei van het operationele resultaat.

Wij vragen:

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de detail- of groothandel. Daarnaast heb je een sterk analytisch denkvermogen, ben je een motivator en een leider pur sang. Je bent dan ook organisatorisch sterk en beschikt over overtuigingskracht, tact en inlevingsvermogen.

Je hebt er geen probleem mee om te werken op koopavonden en zaterdag en je bent woonachtig in de omgeving van Ede.

Wij bieden:

  • een team van vakspecialisten
  • een werkweek van 38 uur
  • een marktconform salaris
  • secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Dibevo CAO
  • ruimte voor eigen initiatief.
  • mogelijkheden tot het volgen van opleidingen/cursussen
  • de bedrijfsleider maakt onderdeel uit van het managementteam

Interesse?

Is dit jouw droombaan? Reageer dan direct door je sollicitatie met cv te sturen naar werken@zoo-enzo.nl ter attentie van Arnold Vlastuin.