25 januari 2024 | Dossier: Evenementen,

11 maart: speciale vakdag voor honden- en kattentrimmers

De ABHB, de vakvereniging voor trimsalons, organiseert op maandag 11 maart 2024 een vakdag voor iedereen die professioneel werkzaam is in de trimmersbranche, en dat kunnen dus ook beginnende trimmers en stagiaires zijn. Een gezellige en inspirerende dag met trimdemonstraties, lezingen, trimwedstrijden en ‘live hulplijnen’ voor advies rond ondernemerschap en stages. Extra leuk: alle eten en drinken is inbegrepen in de toegangsprijs. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een stagiaire, deze vakdag mag je niet missen!

ABHB Vakdag voor hondentrimmers en kattentrimmers

En waarom dan wel niet? Nou, de ABHB Vakdag is dé gelegenheid om je kennis over honden- en kattentrimmen naar een hoger niveau te tillen, nieuwe inzichten op te doen, mooie producten te scoren en natuurlijk gezellig bij te praten met collega-trimmers. Praat met en leer van mensen die net zo gepassioneerd zijn over het trimmen van huisdieren als jij.

Het volledige programma met lezingen, workshops en demonstraties is te vinden op abhbvakdag.nl

Alle eten en drinken gedurende de hele dag is inbegrepen in de toegangsprijs. Je hoeft als bezoeker dus nergens je portemonnee of pinpas te trekken; wel zo handig.

ABHB Vakdag in Buitenplaats Kameryck
De ABHB Vakdag vindt plaats op een prachtige locatie: Buitenplaats Kameryck in Kamerik (vlakbij Utrecht)

Voordelige Early bird-tickets tot 12 februari

Tot en met 12 februari kun je een voordelig early bird-ticket bemachtigen, dus wacht niet te lang met boeken! Boek je tickets via abhbvakdag.nl.

Praktische informatie

Datum: maandag 11 maart 2024
Locatie: Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik
Openingstijden: 9.00 – 17.00 uur

ABHB Vakdag
ABHB Vakdag