2 april 2024 | Dossier: Evenementen, Advertorial,

7 tot 10 mei 2024: Interzoo in Neurenberg, Duitsland

A D V E R T E N T I E
Interzoo, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de huisdierenbranche, trekt elke twee jaar duizenden exposanten, vakbezoekers en mediavertegenwoordigers van over de hele wereld. Exposanten uit meer dan 65 landen presenteren een enorme variëteit aan producten en diensten uit alle productsegmenten, met de nadruk op de nieuwste trends en productinnovaties voor huisdieren. Nederland is met meer dan 80 exposanten vertegenwoordigd op 3.450 m2 standruimte en behoort tot de top 10 van exposerende landen.

Programma

Daarnaast biedt het ondersteunende programma van Interzoo vakbezoekers korte conferenties, speciale shows en demonstraties.

  • De Interzoo Country Sessions bieden bijvoorbeeld boeiende inzichten in de markten van de respectievelijke landen en gaan in op landspecifieke trends.
  • De Interzoo Sustainability Session analyseert en illustreert trends en ontwikkelingen met betrekking tot het thema duurzaamheid in de huisdierenindustrie aan de hand van levendige voorbeelden van best practices.
  • Een bijzonder hoogtepunt is het eendaagse Petfood Forum Europe op de dag voor de opening van Interzoo (6 mei 2024).
  • De Fresh Ideas Stage in Hal 3 richt zich op start-ups en innovatieve producten, terwijl de Product Showcase bij Entrance Mitte een eerste overzicht biedt van de gevarieerde productwereld van de huisdierenindustrie.
Interzoo

Interzoo App: Netwerken, plannen, informeren

Met zijn slimme functies verbindt de Interzoo App online en offline werelden. Of het nu gaat om een elektronisch toegangsbewijs, een interactief hallenplan, een informatieportaal voor beurshighlights of een efficiënte vorm van digitaal netwerk- en contactmanagement, de Interzoo App is een multifunctionele metgezel op Interzoo 2024 die waardevolle ondersteuning biedt om de dagelijkse beursactiviteiten nog beter te plannen.

De TicketShop voor Interzoo 2024 is geopend

De voorverkoop van tickets en het inwisselen van vouchers vindt online plaats om wachttijden ter plaatse te voorkomen. Hiervoor moeten bezoekers zich registreren en een bewijs van status als vakbezoeker overleggen in de Online-TicketShop.

Meer informatie is te lezen op https://www.interzoo.com/en/visit