12 mei 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Pets&Co Nederweert opent deuren in coronatijd

Dierenspeciaalzaakondernemers Ronald Vandewal en Suzanne Douven hebben de voormalige Marskramer in Nederweert omgetoverd tot hún dierenspeciaalzaak: Pets&Co Nederweert. De winkel heeft een ingang aan de Geenestraat en een ingang aan de Burg. Hobusstraat. In deze coronatijd is dat ideaal voor een goede routing van klanten.

Pets en Co Nederweert nieuwe dierenwinkel

De dierenspeciaalzaak heeft een oppervlakte van 500 m2. De aankleding van de winkel met een lees- en koffietafel, een originele haringkar, decoratieve elementen en de eigen honden zorgen voor sfeer en beleving in de winkel. Daarnaast is er voor de dierenliefhebbers van alles te verkrijgen van diervoeding tot dierbenodigdheden en van het laten samenstellen van een cadeaupakket tot producten voor een diervriendelijke tuin. Denk bij het laatste aan insectenhuizen, nestkasten, voer en voederhuizen voor buitenvogels en eekhoorns. 

Thuisbezorgservice en diensten

Tijdens de coronatijd heeft Pets&Co Nederweert ook een thuisbezorgservice opgezet. Naast de dierenspeciaalzaak worden er allerlei diensten ingericht waar de klant gebruik van kan maken, zoals een hondenwassalon, trimsalon en informatiespreekuur. Op dit moment wordt hiermee gewacht totdat de coronaregels meer versoepeld zijn.

In het volgende nummer van het Dibevo-Vakblad komen de ondernemers uitgebreid aan het woord.