25 januari 2023 | Dossier: Ledenvoordeel, Personeel,

Activeer je nieuwe VerzekeringsInzicht-account voor Dibevo ZorgPortaal

Dibevo ZorgPortaal maakt sinds 1 januari 2023 gebruik van een nieuw platform, VerzekeringsInzicht. Met VerzekeringsInzicht heb je als werkgever eenvoudig inzicht in je verzuim. Binnen jouw eigen omgeving in VerzekeringsInzicht vind je op één plaats de lopende inkomensverzekeringen en documenten, verzuimcijfers, brieven en polisbladen. Het is ook de plek waar je ziek- en herstelmeldingen doorgeeft.

Zorgportaal en VerzekeringsInzicht

Binnenkort gaat het Dibevo Zorgportaal starten met het opvragen van de gegevens voor de naverrekening over 2022. Binnen VerzekeringsInzicht kun je deze gegevens heel eenvoudig aanleveren, maar dat kan alleen als je account is geactiveerd. Heb je dat nog niet gedaan, doe dit dan alsnog zo snel mogelijk. Begin januari hebben we de gebruikersnaam en de activatiecode naar je verzonden. Hiermee heb je direct toegang tot VerzekeringsInzicht en zo lever je straks dus eenvoudig de gegevens voor de naverrekening aan.

Geen gegevens ontvangen?

Heb je geen gegevens ontvangen voor het activeren van je account? Neem dan contact op met Dibevo Zorgportaal via tel. 070 - 777 8042. Of stuur een e-mail naar info@dibevozorgportaal.nl. De medewerkers helpen je graag verder.