7 oktober 2024 | Dossier: Kennisdagen, Ledenvoordeel,

Ledenvergadering Dibevo in het teken van AI

Kunstmatige Intelligentie: iedereen praat erover. Maar kijk eens naar jezelf: wat doe je er nou echt mee? De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan zo snel dat veel ondernemers denken: “Laat maar, dit is niks voor mij.” Zonde, want AI kan je juist enorm veel tijd besparen. Tijdens de algemene ledenvergadering van Dibevo op 25 november ontdek je hoe AI jouw bedrijf kan laten groeien.

Kunstmatige intelligentie - AI

Laten we eerlijk zijn: de meeste lezingen over kunstmatige intelligentie gaan over mind-blowing voorbeelden die je heel hard OMG! laten roepen, maar waar je de volgende dag bar weinig aan hebt. Want waar begin je? En hoe?

Dibevo heeft AI-expert Bart Boonstra uitgenodigd voor een praktische sessie over kunstmatige intelligentie. Bart geeft je concrete ideeën die je direct kunt toepassen in je bedrijf en – belangrijker nog – je uren werk kunnen besparen. Wie wil dat nu niet?

Ga voor jezelf eens na: welke (digitale) taken zou je liever aan AI overlaten?

Tijdens zijn presentatie stipt Bart kort de gevaren en uitdagingen van AI aan, maar zal hij zich voornamelijk richten op de kansen en mogelijkheden van AI voor je bedrijf. Eenvoudig uitgelegd en to the point.

Voor wie?

De presentatie is gericht op alle ledengroepen van Dibevo: detaillisten, verzorgers én leveranciers.

Over de spreker

Bart Boonstra

Bart Boonstra begon in 2005 in de media, eerst voor de camera als acteur en presentator (SBS, NET5, Nickelodeon), later achter de schermen als eigenaar van Grow Media, een videoproductie- en strategiebedrijf. De laatste jaren heeft hij zich volledig gericht op kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf Slim Werken helpt hij organisaties AI slim in te zetten om bedrijfsprocessen te automatiseren. De kracht van Bart zit ’m in dat hij een kei is in het simpel uitleggen van ingewikkelde zaken.

Algemene ledenvergadering

De presentatie van Bart Boonstra maakt onderdeel uit van de algemene ledenvergadering van Dibevo. Leden ontvangen nog een aparte uitnodiging voor de ALV.

14.00 uurInloop en ontvangst
14.30 uurStart Algemene Ledenvergadering
15.00 uurLezing Bart Boonstra, Slim werken
16.30 uurAfsluitende borrel

Locatie

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik