7 februari 2024 | Dossier: Evenementen, Advertorial,

ANIDO 2024 op 25 & 26 februari in Kortrijk Xpo, België

A D V E R T E N T I E
Op 25 en 26 februari 2024 word je als petcareprofessional opnieuw uitgenodigd in Kortrijk Xpo (België) voor ANIDO, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk.

ANIDO 2024

De petcareindustrie blijft creatief vernieuwen en ook dit jaar zal je echt op ontdekkingstocht kunnen gaan naar nieuwe producten, nieuwe merken en frisse ideeën in Kortrijk. ANIDO 2024 belooft de moeite te worden met talrijke vertrouwde leveranciers maar ook meer dan 50 nieuwe deelnemers (op totaal meer dan 130 exposanten). 

Laat je ook inspireren door live demo’s van aquascaping en hamsterscaping of boeiende spreeksessies met onderwerpen zoals duurzaamheid, hoe je service en imago verbeteren door in te zetten op dierenwelzijn, de positieve invloeden van huisdieren binnen het gezin, tips om je social media te pushen, de actuele trends en impact van de huidige koopkrachtcrisis op het koopgedrag van huisdieren eigenaars anno 2024 enz.

Een vertrouwde blikvanger op ANIDO is de New@Anido zone waar de meest vernieuwende innovaties worden voorgesteld. Zo heb je meteen een duidelijk beeld van de huidige trends op vlak van voeding, accessoires, verzorgingsproducten en duurzaamheid voor het komende seizoen.

>> Klik hier en registreer je gratis bezoek met code DIB102


PRAKTISCHE INFORMATIE ANIDO 2024 

Datum: zondag 25 en maandag 26 februari 2024.
Openingsuren: elke dag van 9 tot 18 uur.
Locatie: Kortrijk Xpo, Kortrijk.
Toegang: klik hier en registreer je gratis bezoek met code DIB102

Overlap: met vakbeurs DIY, Pro & Garden op maandag 26 februari in Kortrijk Xpo (gehele dag).
Enkel voor bezoekende doe-het-zelfzaken, hypermarkten en de tuincentra.