6 februari 2018 | Dossier: Evenementen,

Animal Event ondergaat metamorfose

Animal Event staat dit jaar volledig in het teken van vernieuwing. De Beekse Bergen wordt op 4, 5 en 6 mei omgetoverd tot een enorm dierenfestival met honderden dierenshows, hondenworkshops, gezellige terrassen, verrassend straattheater en muziekacts. Animal Event is het enige festival in Nederland waar dieren centraal staan én bezoekers hun hond mee mogen nemen.

Animal Event

Aangepaste terreinindeling

Een nieuwe Promenade loopt in een centrale as over het terrein en vormt het bruisende hart van Animal Event. Deze Promenade verbindt vijf area’s met elkaar: Dorp, Park, Strand, Eiland en Bos. In iedere area zijn pistes te vinden met spectaculaire dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties. Bezoekers kunnen onbeperkt vragen stellen aan experts zoals Piet Hellemans, Bernice Muntz en Sonja van Leeuwen. Hondenbezitters mogen hun hond meenemen om deel te nemen aan hondenworkshops.

Animal Event

Nieuwe hoofdsponsor

Vanaf 2018 is Farm Food Hondenvoeding hoofdsponsor van Animal Event. Animal Event-organisator Gijs Bartels: “Farm Food was de afgelopen jaren al prominent aanwezig op ons evenement en het was altijd al heel prettig samenwerken. Farm Food en onze organisatie zijn beiden familiebedrijven en onze ideeën over de toekomt van Animal Event komen erg overeen. We zetten samen met veel ambitie onze schouders onder de verdere ontwikkeling van Animal Event.” Naast Farm Food blijven ook andere vertrouwde partners betrokken. Zo richt Royal Canin een Raskattencafé in, Prins Petfoods is aanwezig met een Sportparcours, Frontline Petcare verzorgt een heuse Dogwash en Beeztees zorgt voor hondenplezier op Funbeach. Daarnaast staan er ruim tweehonderd andere bedrijven uit de dierenbranche met een stand langs de Promenade of in een van de vijf area’s.  

De voorverkoop van Animal Event is al van start gegaan. In de maand februari profiteren bezoekers van € 5,- early bird korting per ticket. Kijk voor meer informatie op de website van Animal Event.