6 december 2021 | Dossier: Advertorial,

Aquadistri zoekt een accountmanager voor de regio Noord-Holland & Utrecht

Aquadistri

A D V E R T E N T I E
Aquadistri is een groothandel en fabrikant die een totaalpakket levert op het gebied van vijver- en aquariumproducten, tropische vissen, vijvervissen en aquariumplanten. Heb jij affiniteit met deze branche en heb jij verkoopervaring? Lees dan snel verder, want Aquadistri is op zoek naar een:

ENTHOUSIASTE ACCOUNTMANAGER (fulltime)
voor de regio Noord-Holland & Utrecht

- - -

Jouw rol?

Als accountmanager bij Aquadistri bezoek je 3 tot 4 dagen per week dierenspeciaalzaken, tuincentra en specialisten om onze merken te presenteren. Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om concept- en assortimentskeuzes, de beste presentatie in de winkel, verkoopstrategieën en promotionele ondersteuning. Daarbij werk je nauw samen met zowel de klant als onze backoffice en collega accountmanagers voor het beste resultaat.

Je bezoekplanning maak je zelfstandig, en je neemt proactief initiatieven om nieuwe of extra kansen en mogelijkheden in te vullen. 1 à 2 dagen per week werk je vanaf ons kantoor in Klundert voor een optimale opvolging naar onze klanten. Je rapporteert aan onze Sales Director.

We zijn op zoek naar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting klanten en je vindt het belangrijk om hen optimaal te bedienen en tevreden te houden. Je bent daarom klantgericht in handelen en denken. Je neemt initiatief, bent creatief en gaat echt voor het resultaat.

Verder vragen wij

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau.
  • 2 à 5 jaar ervaring in de verkoop, bij voorkeur in de verkoop aan winkels.
  • Affiniteit met de branche.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit – wij houden van aanpakken en hard werken.
  • Handigheid in het werken met Microsoft Word, Excel en Outlook.
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Dat jij woonachtig bent in de regio Utrecht of Noord- Holland.

Wij bieden jou een boeiende baan met veel autonomie. Tegelijkertijd kun je rekenen op de ervaring van collega’s. Wij regelen de interne opleiding en onboarding, zodat je onze manier van werken snel eigen kan maken. Verder bieden wij een marktconform salaris, auto van de zaak en een bonusregeling.

En de sfeer?

Die is informeel, open en eerlijk. Wij houden van hard werken en plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan en elkaar helpen, erg belangrijk. Zo behouden we – ondanks de groei die we doormaken – de platte organisatiestructuur.

Wie zijn wij?

Aquadistri B.V. is onderdeel van de Aquatic Wholesale Group. Als groothandel en fabrikant leveren wij een totaalpakket op het gebied van vijver- en aquariumproducten, tropische vissen, vijvervissen en aquariumplanten aan winkeliers in binnen- en buitenland.

Door middel van cross docking brengen wij alle productgroepen samen op onze logistieke afdeling in Klundert. We verzorgen hier de complete bevoorrading van ruim 3000 winkels per week in Europa!

Kom jij ons team versterken?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen drie dagen contact met je op. We leren je graag kennen! Tot snel!

Direct solliciteren