16 juni 2021 | Dossier: Advertorial,

Assisi zoekt een salesmanager

Logo Assisi

A D V E R T E N T I E
Assisi heeft een vacature voor een

SALESMANAGER


Ben jij een salesmanager die het dierenspeciaalzakenkanaal door en door kent en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou als jij op zoek bent naar een kleiner gerenommeerd bedrijf, waar je op een hands-on manier samen met de eenkoppige directie en 5 collega’s, een nieuw A-merk honden- en kattenvoeding mee in de markt wil zetten binnen het dierenspeciaalzakenkanaal.

Het betreft een zelfstandige functie waarbij je het salesteam – waaraan jij leiding gaat geven – mee mag samenstellen. Voor een ander veterinair merk, zijn de werkzaamheden ook internationaal.

Assisi - Vacature Sales Manager

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Stuur dan een bericht naar info@assisi.nl dan nemen wij contact met jou op!

www.assisi.nl

In opdracht van de industrie is personeelsbemiddeling voor vaste- en tijdelijke banen binnen de dierenbranche anno 2001 onze core business. Daarnaast organiseren wij in de breedste zin van het woord. Fieldmarketing is onze specialiteit: wij zetten daarbij onze beide diensten (personeelsbemiddeling & Projectorganisatie) met verve in. Assisi werkt niet rechtstreeks voor dierenspeciaalzaken of dierenartsprakijken.

Wij geloven erin dat je dat moet doen waar je goed in bent. Het werkzame team bij Assisi is goed in efficiënt organiseren en het vaststellen van kwaliteiten van mensen. Wij doen dat in een branche waar wij door ons DNA, met bevlogenheid in werken. Nieuwsgierig geworden naar onze ‘no cure no pay’-aanpak? Bel Catherine op 06-53 55 63 87.

Wil je op de hoogte blijven van vacatures? Volg Assisi Dienstverlening dan vooral op LinkedIn!