7 juli 2020 | Dossier: Advertorial,

De ideale mix Healthy & Fit

Polaris en Nobby

A D V E R T E N T I E
Polaris en Nobby gaan samen op pad en bundelen hun krachten met natuurlijke voeding en innovatieve speelproducten voor een gezond en fit huisdier.

Healthy & Fit

Waar veel producten gebaseerd zijn op smaak of wetenschappelijk zijn samengesteld, staan Polaris en Nobby voor natuurlijke voeding én gedrag. Onder de slogan 'Healthy & Fit voor je Pet-vriend' gaan we samen op pad in Nederland en België om dit te verkondigen.

Samen sterk

Waar Polaris, merk van Partner in Petfood (PPF), zorgt voor gezonde hoogwaardige diervoeding, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zorgt Nobby met kwalitatieve en innovatieve producten voor een gezonde beweging en veel speelplezier voor uw huisdier. Samen die ideale mix voor een gezond en een vitaal huisdier.

Informatie en demodagen

Het salesteam van Polaris en Nobby gaan verdeeld over de regio's het land door om u te informeren. We houden demodagen, activatie op de winkelvloer en ondersteunen u met promoties. Wij kijken uit naar uw reactie en ervaringen. 

Alvast vooruitkijken wat het salesteam u te bieden heeft? Bekijk dan de website van Polaris Pet Food en de website van Nobby