15 februari 2023 | Dossier: Kennisdagen,

Dibevo-kennisavond: ondernemen in het inflatietijdperk

Je zou er hoofdpijn van krijgen: stijgende lonen, duurdere inkoop, dalende omzetten, hogere energieprijzen en stijgende huren. De handdoek in de ring gooien dan maar? Nee, natuurlijk niet! Maar het betekent wel dat je ondernemerschap flink op de proef wordt gesteld. Wat kun je doen als je bedrijf speelbal dreigt te worden van de inflatie? Wat voor opties heb je? En welke kansen zijn er om te benutten?

Kennisavond Dibevo

Om antwoord te geven op die vragen, organiseert Dibevo op maandag 20 maart een kennisavond ‘Ondernemen in het inflatietijdperk’. Hierbij praten we je helemaal bij over de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, en kun je alle problemen aankaarten waar je mee zit. Die problemen kunnen over ‘inflatie-onderwerpen’ gaan, maar ook over andere ondernemerszaken waar je vragen over hebt. Of het nu gaat om huurovereenkomsten, de inzet van oproepkrachten of privacywetgeving: vragen staat vrij.

Kortom: een interessante kennisavond voor alle ledengroepen, van winkels tot dierenpensions, en van groothandels tot hondenuitlaatservices. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor deze kennisavond!

Over de spreker

Henk van Houwelingen

Tijdens deze avond praat ‘onze’ Henk van Houwelingen je helemaal bij en kun je voor jezelf bepalen wat je nog te doen staat. Voor wie het nog niet weet: Henk van Houwelingen is secretaris bij Dibevo en helpt Dibevo-leden al jaren met de meest uiteenlopende praktijkproblemen op het gebied van wet- en regelgeving.

Datum en locatie

Maandag 20 maart 2023 in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19.30 uur Start kennisavond
22.00 uur Sluiting