26 mei 2021 | Dossier: Evenementen,

Dibevo-Vakbeurs voor meer dan 75% volgeboekt

Drie weken na de opening van de inschrijving is de Dibevo-Vakbeurs voor meer dan 75% volgeboekt. Meer dan 60 bedrijven hebben inmiddels een plekje gevonden op de beursvloer van 11.000 m2.

Dibevo-Vakbeurs 2021

In de maand april merkten we al dat er nauwelijks is van koudwatervrees om in postcoronatijd deel te nemen aan een fysieke vakbeurs. Deelnemers zijn enthousiast en hebben – net als wij trouwens – echt weer zin in een ouderwets gezellige vakbeurs met leuke gesprekken en mooie producten. Niet toevallig zijn er dit jaar ook maar liefst 6 sponsoren: Beeztees, Carnis, Diervoeding Tak (Happy Dog), Finest Petfoods, Gebr. de Boon en Petstyle Living.

Bedrijven die deelname aan de Dibevo-Vakbeurs overwegen: wacht niet tot na de zomer want je zou zomaar eens te laat kunnen zijn.

Boek nu een stand! 

Coulante regeling bij corona-annulering

Fabrikanten, groothandels en distributeurs die twijfelen vanwege corona: we hebben een zeer coulante annuleringsregeling als de Dibevo-Vakbeurs door corona-overheidsmaatregelen van de overheid helemaal geen doorgang kan vinden. In dat geval zal Dibevo 80% van de totale standhuur crediteren. De resterende 20% dienen als dekking voor de gemaakte kosten. Deze bepaling maakt deel uit van, en is derhalve een aanvulling op het vakbeursreglement (in het bijzonder artikel 7 lid 4).