25 mei 2021

Groot en klein nieuws uit het Dibevo-kantoor

Als mensen aan de telefoon vragen naar de afdeling debiteurenbeheer of personeelszaken, dan moeten we bij Dibevo toch altijd een beetje grinniken. Kennelijk komt onze vereniging bij sommige mensen over als een giga-organisatie. In werkelijkheid zijn we een relatief kleine groep mensen met stuk voor stuk een totaal ander karakter, maar bij elkaar is het een hecht team waar (natuurlijk) van alles gebeurt. Tijd om je heel even bij te praten. Loop je even mee?

Jessie met Joan

Om maar meteen met het kleine grote nieuws te beginnen: op maandagavond 10 mei is Joan geboren, de prachtige dochter van ‘onze’ Jessie Megens. Vader en moeder ‘spatten nog altijd uit elkaar van trots’ zoals ze in onze groepsapp lieten weten. En dat is natuurlijk helemaal terecht!

Kathy

Omdat Jessie met zwangerschapsverlof ging, hebben we Kathy Elzinga bereid gevonden om haar te vervangen. Ze liep vorig jaar al stage bij Dibevo en kon dus na haar afstuderen meteen aan de slag. Kathy blijft bij ons tot Jessie weer terug is van zwangerschapverlof en dat is op 1 augustus.

Jolande

Omdat Karin Bosman begin dit jaar afscheid heeft genomen van Dibevo, hebben we een vacature uitgezet voor een medewerker communicatie & marketing. En je raad het al: we hebben onze ideale kandidaat gevonden. Ze heet Jolande Keet en haar ‘moves’ (compleet met zwierend haar) staan inmiddels op de Dibevo-teampagina. Plus wat extra uitleg natuurlijk en wat ze allemaal bij Dibevo gaat doen.

Zo, nu ben je weer helemaal bij ;-) Als jij ook leuke dingen te melden hebt over de mensen in en achter je bedrijf: stuur ons gewoon een mailtje!