24 juni 2019 | Dossier: Ledennieuws

Dibevo-voorzitter bezoekt Yarrah Organic Petfood

Dibevo-voorzitter Joost de Jongh was onlangs op bezoek bij Yarrah in Harderwijk. 'Inspirerend en verrassend' was de conclusie van het bezoek. Lees hieronder het mini-verslag van de middag.

Joost de Jongh op bezoek bij Yarrah“Het is en blijft iedere keer weer heel inspirerend om leden te bezoeken”, zegt Dibevo-voorzitter Joost de Jongh na een bezoek aan Yarrah in Harderwijk. “En ook heel verrassend dat ik werd ontvangen door twee honden die daar gewoon op kantoor lopen. Echt geweldig! Immers, en laten wij dat vooral nooit vergeten, het zijn de huisdieren waaraan de sector zijn geld verdient. Dus waarom zouden die niet op de werkplek mogen komen? Het zijn juist die huisdieren die, als je ze goed verzorgt, de eigenaar ervan heel veel bieden.”

Tal van onderwerpen

Maar daar ging het natuurlijk niet alleen over. Tal van onderwerpen kwamen aan de orde. “Wij hebben goed doorgepraat over de filosofie vanaf het ontstaan van het bedrijf in 1992 tot nu, voer moet biologisch zijn. Dus natuurlijk én duurzaam. Die filosofie heeft inmiddels klanten over de hele wereld opgeleverd. En ook over het feit dat op verpakkingen soms claims staan die niet waargemaakt kunnen worden. Dat is heel zeker een zorgpunt. Natuurlijk spraken wij ook over het vele dat wij als brancheorganisatie aan leden van onze sectie leveranciers te bieden hebben. Of het nu gaat over het oplossen van problemen bij export of over het benaderen van klanten via de Dibevo-Vakbeurs”, aldus De Jongh.

Foto: Joost de Jongh met de Yarrah kantoorhonden