30 januari 2017 | Dossier: Ledennieuws

Nieuwe tv-studio Lifestyle for pets van start met eerste programma: Dierencafé

Lifestyle for pets heeft een nieuwe televisiestudio in gebruik genomen. De eerste aflevering van het infotainment programma Dierencafé met presentatrice Maud Mulder wordt op 3 februari uitgezonden.


Lifestyleforpets.nl is een initiatief van Prins Petfoods. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied. Het bedrijf past als eerste de allernieuwste technologie toe die het mogelijk maakt om op een creatieve manier met consumenten te interacteren. Dit doet het bedrijf door blogs, inspirerende video’s en folders te verspreiden.

Dierencafé

Dierencafé is het eerste programma dat Lifestyle for pets heeft opgenomen in haar eigen televisiestudio in Veenendaal. In dit infotainmentprogramma schuiven meerdere gasten aan tafel bij Maud Mulder, bekend van Idols. Iedere week staat een onderwerp centraal waarover dierenexperts hun mening geven. De kijker krijgt tips en informatie mee en nieuwe producten worden getoond en getest. Tijdens dit programma gaat het team van Lifestyle for pets ook op pad om de leukste dieren, sporten en evenementen te tonen.

Maud en Bernice Muntz in gesprek

Draaidag

Medewerkers van Prins Petfoods en EduPet Education, ook een initiatief van Prins, kwamen vorige week al kijken in de studio’s, maar op vrijdag 20 januari zaten de deuren potdicht. Alleen presentatrice Maud Mulder, gasten Maggie Ruitenberg, Nico Ellerie, Arvid van Putten en Bernice Muntz en de Lifestyle for pets-crew hadden toegang tot de studio waar de allereerste opname begon.

Presentatrice Maud Mulder: “Dit is wel wat anders dan dat ik normaal doe, gelukkig ben ik wel gewend dat iedereen naar me kijkt. Op een podium is het live, dan kan ik de woorden instuderen. Dit is moeilijker voor te bereiden, maar ik heb me wel verdiept in de gasten. Daardoor kan ik het gesprek wel natuurlijk laten verlopen.” Ook hondencoach Arvid van Putten is tevreden over de eerste opname. “Ik ben veel live op televisie en radio geweest. Dit is veel meer ontspannen en ook de crew is heel ontspannen. Fijn om mee te werken.”

Op 3 februari is de eerste aflevering van Dierencafé te zien via Lifestyleforpets.nl om 19.00 uur.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuwtje plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl. Wij kijken dan of we je bericht op onze website en social media-kanalen kunnen plaatsen.