30 juni 2021 | Dossier: Dierenwelzijn, Klanten, Promotie,

Dierenpension Eilers heeft primeur bonuscertificaten Dierbaar-keurmerk

Het was het eerste Limburgse dierenpension met het Dierbaar-keurmerk, maar nu heeft Dierenpension Eilers een landelijke primeur. Het bedrijf uit Nederweert is namelijk het eerste pension in Nederland dat alle bonuscertificaten van het Dierbaar-keurmerk heeft behaald.

Dierenpension Eilers

Naast het reguliere Dierbaar-keurmerk kunnen dierenpensions sinds 1 januari ook 3 bonuscertificaten halen voor de categorieën Dierenwelzijn, Klantvriendelijkheid en Werkgeverschap. De normen hiervoor zijn best pittig, dus het betekent echt wat als een pension hiervoor is geslaagd.

Bonuscertificaat

“Dit is iets wat we heel graag wilden, puur om ons nog beter te kunnen onderscheiden”, vertelt Marieke Eilers van het gelijknamige dierenpension. “Daar gaat het uiteindelijk om. Je staat honderd procent achter je bedrijf en dan wil je ook graag die erkenning krijgen.”

Bovenaan in de markt

Hoewel het pension al jaren Dierbaar-gecertificeerd is, vond Marieke Eilers de inspectie wel heel spannend. “Maar als je geslaagd bent, krijg je de ultieme bevestiging dat je het goed doet. En met de bonusnormen spring je er ook nog eens uit. Het zet je bedrijf bovenaan in de markt. Als er in de toekomst meer bonussen te behalen zijn, zullen we daar ook zeker voor gaan. Dat is de drive die we hebben.”

Marieke Eilers

Meer weten over de bonuscertificaten van Dierbaar? Bekijk dan de pagina Dierbaar-keurmerk voor dierenpensions.