24 juli 2015

Discus Molenkamp introduceert Doggyfries Hondenpatat

In 2007 zette Arjan Berendsen zijn winkel op de kaart met Kwispelbier Hondenbier. Nu, 8 jaar later, introduceert hij weer iets bijzonders: Doggyfries Hondenpatat.

Het idee onstond 9 maanden geleden bij de ondernemer. Berendsen: “Mijn winkel zit op 15 km afstand van een grote patatfabriek, dus dan is de uitdaging om een patatsnack voor honden te maken snel geboren.”

“Doggyfries zijn frites voor de hond, snacks gemaakt van aardappel en mais, zonder zout, die in principe ook door mensen gegeten kunnen worden. De baas kan ze delen met zijn hond. Ik denk echt dat we hiermee weer een uniek product te pakken hebben dat de nodige publiciteit gaat opleveren. Ik heb al media-aandacht gekregen van Radio/TV Gelderland, Krant Gelderland, Regionale huis-aan-huisbladen en Radio Ideaal. Zelfs vanochtend nog had ik een interview op Radio538. Die bekendheid doet hele mooie dingen voor je bedrijf. Het is voor een dierenspeciaalzaakondernemer in deze tijden niet alleen ‘hobby’ om je te onderscheiden, om bijzonder te zijn. Vandaag de dag is dat simpelweg noodzakelijk”, aldus Berendsen.

Nu de verkoop gestart is, richt Berendsen zijn aandacht weer op de winkel. Toch zal hij tussen de bedrijven door nadenken over een volgend project.