12 oktober 2020 | Dossier: Ledennieuws,

ECOstyle-dierproducten verder onder nieuwe naam: VITALstyle

De dierproducten van ECOstyle krijgen een nieuwe naam: VITALstyle. Vanaf dit najaar worden de natuurlijke diervoeding, voedingssupplementen en diergeneesmiddelen onder deze nieuwe merknaam op de markt gebracht. Hiermee krijgt ECOstyles assortiment voor hond, kat, paard, koe en geit een eigen merk en gezicht.

Van ECOstyle naar VITALstyle

In de laatste 3 jaar zag ECOstyle de omzet van zijn dierproducten met 40% stijgen. Nu die productgroep steeds belangrijker wordt binnen het bedrijf, is de tijd rijp voor een duidelijk onderscheid tussen het tuin-en diersegment.

De naam ECOstyle blijft verbonden aan de producten voor tuinieren en groenbeheer. VITALstyle wordt de naam van alle dierproducten. Het duidelijke onderscheid tussen de productgroepen in merk en communicatie geeft helderheid voor de verkoopkanalen én de eindgebruikers. Het nieuwe VITALstyle zal de komende maanden zijn activiteiten uitbreiden naar Duitsland en Oostenrijk.

EUROstyle

ECOstyle, VITALstyle en het eveneens nieuwe AZstyle (voor graszaden) vallen vanaf nu onder de overkoepelende naam EUROstyle. De naam EUROstyle wordt echter alleen gebruikt bij algemene bedrijfscommunicatie, zoals facturen en leveringsvoorwaarden.

EUROstyle