30 mei 2022 | Dossier: Dierenwelzijn,

Edupet lanceert Groot Handboek Terrariumkunde

Indrukwekkend, zo mag je het Groot Handboek Terrariumkunde van auteur Rogier van Rossem gerust noemen. In mei werd het naslagwerk met de ongekende omvang van 1.000 pagina’s gepresenteerd. Het boek geeft met beschrijvingen van meer dan 600 soorten een complete kijk in de exotische wereld van deze dieren.

Presentatie Handboek Terraiumkunde

Het Groot Handboek Terrariumkunde voorziet in de kennisbehoefte bij iedereen die zich beroeps- of hobbymatig met reptielen, amfibieën en ongewervelden bezighoudt. Voor professionals is het een handig naslagwerk om hun vakbekwaamheid op peil te houden en om (startende) liefhebbers te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor hun dier. Het boek bevat alle informatie voor de opleiding vakbekwaamheid herpeten en is volgens Edupet het lesboek bij uitstek voor studenten van een diergerelateerde opleiding.

De prachtige foto’s in het boek zijn onder andere van Matthijs Kuijpers, die voor opdrachtgevers als National Geographic en de BBC de wereld afreist om zeldzame reptielen en amfibieën in beeld vast te leggen.

Het Groot Handboek Terrariumkunde is verkrijgbaar bij Uitgeverij Edupet.