11 november 2020 | Dossier: Ledennieuws,

EduPet maakt kennisboost mogelijk voor dierprofessionals

EduPet en Prins Petfoods starten met een nieuw concept. Professionals in de huisdierenbranche kunnen aan hun medewerkers een leerzaam eindejaarsgeschenk geven. Het gaat hierbij om een cadeaubon voor een cursus of opleiding die op de website van EduPet is te besteden.

Edupet en Prins Petfoods

Het is belangrijk om mee te gaan in de huidige ontwikkelingen in de samenleving om je als bedrijf zoveel mogelijk (digitaal) te ontwikkelen. Het afgelopen jaar is het niet altijd gemakkelijk geweest en heeft iedereen moeten leren omgaan met de uitdagingen met betrekking tot het coronavirus. Om werknemers nu extra aan te prijzen voor hun veerkracht en doorzettingsvermogen, lanceert EduPet de mogelijkheid om ze te belonen met een cadeau dat ze kunnen gebruiken voor extra opleidingen en scholing.

Zo kunnen huisdierprofessionals zorgen voor een kennisboost binnen hun bedrijf en medewerkers motiveren om een opleiding of cursus te volgen binnen hun branche. Omdat EduPet kennis enorm belangrijk vinden, geven zij gratis een online cursus cadeau. 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van EduPet