9 november 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Nieuw gezicht in management Renske Natuurlijke Diervoeding B.V.

Wisseling van de wacht in het management van Renske Natuurlijke Diervoeding B.V. uit Cuijk. Renske van den Berg en haar dochter Elma van den Berg vormen vanaf 1 januari 2021 de algemene directie. Niels Horrevoets versterkt het team als marketing- en salesmanager.

Nieuw managementteam Renske Natuurlijke Diervoeding

V.l.n.r: Eric van den Berg, Frank van Zutphen, Niels Horrevoets
Foto: Patrick Bongartz

Vertrek Frank van Zutphen en Eric van den Berg

Deze verschuivingen binnen het team zijn ontstaan door het aanstaande vertrek van sales directeur Frank van Zutphen en marketing directeur Eric van den Berg. "We vinden het ontzettend jammer dat ze ons gaan verlaten. Eric heeft meer dan twintig jaar bij ons gewerkt. En ook Frank is al zeven jaar voor velen een vertrouwd gezicht. We gunnen ze allebei een prachtig nieuw avontuur", aldus Renske van den Berg, grondlegster van het bedrijf.

Innovatie

Ze vertelt verder: "In Niels Horrevoets hebben we dé man gevonden, die een brug kan slaan tussen ons marketing- en salesteam. Hij kent de branche heel goed. Jan-Hilco van den Berg is zijn rechterhand en verzorgt het contact met de buitendienst. Voor onze klanten verandert er dan ook niets. De lijnen blijven kort en we blijven verrassen met nieuwe producten. Jan van den Berg gaat zich namelijk volledig op innovatie richten. 

Feestelijk afscheid

"We zouden graag een feestelijk afscheid voor Frank en Eric organiseren, maar helaas is dat op dit moment niet mogelijk door alle coronamaatregelen. Maar uitstel betekent natuurlijk geen afstel", besluit Renske van den Berg. Wie de aankomende tijd Frank van Zutphen en Eric van den Berg digitaal of telefonisch wil uitzwaaien, kan ze sowieso tot 1 januari 2021 bereiken via de gebruikelijke contactgegevens."