05 mei 2014 | Dossier:

En de winnaar ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2014’ is…

Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda winnaar Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014

Op zondag 4 mei vond tijdens het dierenevenement Animal Event de bekendmaking plaats van de zesde verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar’. Daar werd onder grote belangstelling van vertegenwoordigers uit de huisdierenbranche bekend gemaakt dat de titel naar Dobey Dierspecialist Ter Avest in Breda gaat.

Juryrapport

Juryvoorzitter Martin Gaus over de winnende dierenspeciaalzaak: “Dobey Dierspecialist Ter Avest was voor ons een duidelijke winnaar. Er werd lef getoond, de winkel durft andere keuzes te maken. De speciaalzaak ademt sfeer uit, wat mede werd gerealiseerd door goede verlichting, mooie artikelen, goede presentaties, een andere indeling en een hele grote open balie met een schitterend aquarium aan de achterzijde. Alle medewerkers beschikken over kennis en gaan voor kwaliteit, de dieren worden goed verzorgd waarbij er volop aandacht is voor welzijn en gezondheid. Daarnaast geeft een dierenarts dagelijks een spreekuur in een aparte ruimte van de winkel, wat het geheel bijzonder maakt”.

Goed ondernemerschap bevorderen

De Stichting Animal Event organiseert de verkiezing om goed ondernemerschap in de dierensector te bevorderen en wordt daarin ondersteund door Groenhorst Barneveld en HAS Hogeschool.