2 april 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Farm Food start met E-learning voor winkeliers

Farm Food heeft een E-learning en kennisbank ontwikkeld voor retailers die Farm Food-producten verkopen. Eigenaren en medewerkers kunnen op een zelfgekozen moment hun algemene kennis vergroten over honden, de rol van voeding bij veelvoorkomende hondenproblemen en natuurlijk ook over de Farm Food-productlijn.

Fram Food e-learning

De Farm Food E-learning bestaat uit verschillende modules die afgesloten worden met een examen, waarbij de deelnemer een certificaat kan behalen. Na het behalen van de eerste twee certificaten, verdient de deelnemer het diploma Farm Food Productspecialist.

Worden alle dertien modules succesvol afgerond, dan mag de deelnemer zich Farm Food Voedingsconsulent noemen en kan hij als aanspreekpunt worden aangesteld voor klanten die voedingsadvies nodig hebben voor hun hond.

In de winkelzoeker op de website van Farm Food wordt met klavertjes aangegeven in welke mate de retailer de E-learning heeft gevolgd. Hoe meer kennis aanwezig, hoe meer klavertjes er verschijnen achter de naam van de winkel.