14 juli 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Ferplast neemt Hydor over

Ferplast neemt een duik in de wereld van aquaria met de overname van Hydor. Hydor, een Italiaanse bedrijf, is in 1984 opgericht door de heer Bresolin en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hightech filters, pompen en heaters. Ferplast heeft grote ambities en is van plan om de productie en distributie een flinke boost te geven.

ferplast Vaccari

"We zijn trots en blij met deze nieuwe aanwinst, vanwege de hoge kwaliteit en het technologieniveau wat is bereikt door Hydor. Een bedrijf dat we altijd hebben gerespecteerd en perfect past bij de ondernemersgeest van Ferplast, namelijk met focus op het innoveren en verbeteren van producten" zegt Nicola Vaccari, CEO van Ferplast. "Het zal geen gemakkelijke uitdaging zijn, want de hele sector heeft behoefte aan betrouwbare en technologisch geavanceerde producten. Consumenten moeten weer verliefd worden op de fascinerende onderwaterwereld."

Ferplast betrad de wereld van aquaria in 2004 met een eigen assortiment aan glazen aquaria en technische componenten. "Dit is een project dat ik persoonlijk heb begeleid zodra ik bij het bedrijf kwam", vervolgt Nicola Vaccari, "dus uitbreiden en innoveren binnen deze sector is iets waar ik bijzonder gepassioneerd over ben".