15 april 2021 | Dossier: Ledennieuws,

GroenRijk Eemsdelta is Beste Groenrijker van 2020

Dibevo-lid GroenRijk Eemsdelta is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege de gerealiseerde omzetgroei, loyaliteit aan de formule, trouw aan voorkeursleveranciers en complete winkelassortiment.

GroenRijk Eemsdelta

Eigenaren Emma en André de Vries namen de beker met trots in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Eemsdelta heeft in 2020 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die samen met hun team continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid.”

Beste GroenRijk-verkoopteam

Naast de Beste GroenRijker maakte de formulemanager ook de winnaar bekend van het Beste GroenRijk-verkoopteam van 2020. Die prijs ging naar het team van GroenRijk Raalte. In het juryrapport wordt de GroenRijk-vestiging geprezen om zijn hechte en betrokken team. “We zien dat de medewerkers de klanten gastvrij en pro-actief benaderen om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn”, aldus formulemanager Paula Kruit.

Beste GroenRijk-verkoopteam