15 april 2021 | Dossier: Evenementen,

Inschrijving Dibevo-Vakbeurs vanaf 3 mei geopend

Wat komt er na Vaccinaties en Versoepelingen? Precies: Vakbeurs! We merken dat iedereen er ontzettend veel zin in heeft. Door corona vergde het dit keer iets meer voorbereiding, maar op 3 mei start dan toch echt de inschrijving voor standruimte op de 80ste Dibevo-Vakbeurs.

Dibevo-Vakbeurs

Bijzonder wordt het sowieso want de Dibevo-Vakbeurs is een van de eerste fysieke huisdiervakbeurzen na corona. Wij denken dat dat prima kan, want zelfs met de trage vaccinatiegraad staat de risicometer op ‘laag’. Daarbij hebben we bij het indelen van de hallen de gangpaden al breder gemaakt zodat we kunnen voldoen aan de 1,5 meterregel en eventuele routering, en zelfs tijdsloten mocht de situatie daar om vragen. Knappe jongen die de huisdierenbranche tegenhoudt!

Maandag 3 mei, 13.30 uur

Achter de schermen zetten we nog de puntjes op de 'i’, maar op maandag 3 mei gaat de inschrijving dus echt open, om precies te zijn om 13.30 uur. Omdat we nu al merken dat er flink wat vraag naar standruimte is, verwachten we op die maandag een hausse aan inschrijvingen.

Om ‘standje gekkenhuis’ op het Dibevo-kantoor te voorkomen, gaan we eerst alle inschrijvingen met voorkeurslocaties verzamelen en alle aanvragen behandelen op volgorde van inschrijving. We begrijpen heel goed dat iedereen zo snel mogelijk een plek geregeld wil hebben, maar het heeft geen zin om ons vooraf te bellen of plattegronden te mailen of te faxen.

We bellen elke exposant binnen een week terug om in overleg de definitieve locatie vast te leggen. En dus precies op volgorde van aanmelding. Er geldt één uitzondering: bedrijven die zich aanmelden als sponsor van de Dibevo-Vakbeurs krijgen voorrang.

Inschrijving verloopt via de website dibevovakbeurs.nl of rechtstreeks via exposant.dibevovakbeurs.nl

De plattegrond

Veel leveranciers willen van tevoren graag de plattegrond inzien om alvast de indeling van de hallen en horecapunten te bekijken. Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt de plattegrond hier downloaden.

Corona en annuleringsvoorwaarden

Voor alle annuleringen die niet direct verband houden met de coronamaatregelen van de overheid, gelden de annuleringsvoorwaarden uit het Dibevo-Vakbeursreglement. Als de beurs vanwege corona-overheidsmaatregelen helemaal geen doorgang kan vinden, dan zal Dibevo 80% van de totale standhuur crediteren. De resterende 20% dienen als dekking voor de gemaakte kosten. Deze bepaling maakt deel uit van, en is derhalve een aanvulling op het vakbeursreglement (in het bijzonder artikel 7 lid 4).