15 mei 2024 | Dossier: Ledennieuws,

GroenRijk 't Haantje 90 jaar

GroenRijk 't Haantje, oorspronkelijk gestart als zaadhandel in 1934, viert dit jaar zijn 90e verjaardag. De zaak werd door de jaren heen van generatie op generatie overgedragen binnen de familie ’t Hart. Onder leiding van Harry ’t Hart en zijn vrouw Lida evolueerde het bedrijf naar een volwaardig tuincentrum. In 2016 droegen ze het stokje over aan hun kinderen Gerdien en Edwin, waarbij het tuincentrum onderdeel werd van de GroenRijk-keten en verder groeide als familiebedrijf.

Edwin en Gerdien ’t Hart

Sinds de overname in 2016 hebben Edwin en Gerdien niet stilgezeten. “Achter de schermen hebben we het bedrijf gemoderniseerd, met een focus op technologische vooruitgang en online aanwezigheid”, vertelt Edwin aan het lokale Delft op zondag. “Het toevoegen van een horecagelegenheid heeft het tuincentrum getransformeerd tot een bestemming op zich, waar klanten niet alleen komen om te winkelen, maar ook om te genieten van een gezellig uitje”, voegt Gerdien toe. 

Acties en activiteiten

Beiden benadrukken dat de groei van het bedrijf niet was gelukt zonder de sterke basis van hun ouders, en de steun van het team. Ter ere van het 90-jarig jubileum zetten Edwin en Gerdien in op duurzaamheid, met initiatieven zoals zonnepanelen en LED-verlichting. Daarnaast beloven ze het hele jaar door leuke acties, inclusief speciale kinderactiviteiten.

Dierenafdeling

Met bijna twee jaar ervaring op zak, is Rachel onmisbaar geworden op de dierenafdeling van GroenRijk 't Haantje. Haar achtergrond in dierverzorging was de perfecte springplank naar een rol waarin ze elke dag haar liefde voor dieren kan delen. "Dit is mijn eerste echte baan, en ik kan me geen betere plek voorstellen om te zijn," zegt ze enthousiast. 

Rachel

Aan haar zijde staat Noor, gespecialiseerd in inkoop en het onderhouden van contacten met leveranciers. Samen zorgen ze voor een uitgebreide en overzichtelijke dierenafdeling.


Bron: Delft op zondag