16 januari 2014

NLdoet: doe je ook mee?

NLDoet 21 & 22 maart 2014. Foto: Oranje Fonds/Jeannette ScholsFoto: Oranje Fonds/Jeannette Schols

Op 21 en 22 maart organiseert het Oranje Fonds voor de tiende keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. Meedoen aan NLdoet is niet alleen goed voor de samenleving, maar heeft ook een gunstig effect op je bedrijf.

Het afgelopen jaar staken vrijwilligers in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Zo hadden ze zelf een leuke dag én hielpen ze vele organisaties. Er waren ruim 8.400 klussen aangemeld en in 99% van alle Nederlandse gemeenten was iets te doen tijdens NLdoet 2013. Net als eerdere jaren was de animo van vrijwilligers groot. Het Oranje Fonds hoopt in 2014 nog veel meer mensen op de been te brengen.

Wat levert deelname aan NL doet op?

Door je bedrijfsnaam te koppelen aan de actie komt je bedrijf positief onder de aandacht. Je versterkt je lokale relaties en geeft een goed voorbeeld. En dat niet alleen. Een dag(deel) samen met je team op pad zorgt voor gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en positieve media-aandacht. En dat zie je terug in je bedrijf.

Zoek een klus

Heb je tijd en ruimte om je in te zetten voor maatschappelijke organisaties? Bezoek dan eens de website www.nldoet.nl. Vanaf eind januari 2014 vind je onder de knop ‘klus zoeken’ duizenden klussen die gedaan kunnen worden.