17 maart 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Nederlands kampioen Matchvissen aanwezig tijdens Hengelsportdag

DierenwinkelXL Jos ter Brugge organiseert op zaterdag 25 maart 2017 voor het derde jaar op rij de Hengelsportdag. Dit jaar vindt de Hengelsportdag plaats aan het begin van het visseizoen met diverse demonstraties van onder andere Rod Hutchinson en Lion Sports. Een dag die in het teken staat van veel gezelligheid, een hapje en een drankje én de hele dag 20% korting op alle hengelsportproducten.

DierenwinkelXL Jos ter Brugge organiseert Hengelsportdag

Hengelsportdag DierenwinkelXL Jos ter BruggeNamens Evezet vislokvoeders is dit jaar Erik Mulder aanwezig. Erik Mulder is Nederlands kampioen Matchvissen en vertelt alles over de Evezet producten. Ook laat hij direct aan de bezoekers de kneepjes van het witvissen zien. Vorig jaar was Frans van Berkel aanwezig die te zien is op de foto.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met MTC Baits. Een groot deel van hun producten is vanaf dit seizoen bij DierenwinkelXL Jos ter Brugge verkrijgbaar en op de Hengelsportdag zijn ze ook vertegenwoordigd. “Het is belangrijk om de krachten in de regio te bundelen, dus ik ben blij met de samenwerking tussen MTC Baits en mijn winkel,” aldus dierenspeciaalzaakondernemer Jos ter Brugge.

Verse forel

De laatste jaren heeft het forelvissen een enorme vlucht genomen. Ook hier wordt tijdens de Hengelsportdag 2017 aandacht aanbesteed. Als bonus rookt daarom het echtpaar Oude Tanke de hele dag forel op ambachtelijke manier. “Het eten van een vers gerookte forel tijdens de hengelsportveiling is uniek en zie je nergens anders,” sluit Ter Brugge af.