18 maart 2016 | Dossier: Ledennieuws,

Henk Blok neemt afscheid

Afscheid Henk Blok

Henk Blok heeft afscheid genomen als directeur van Arie Blok B.V. uit Woerden. Dibevo-voorzitter Joost de Jongh bezocht zijn afscheidsreceptie en tekende het volgende op.

Er zijn afscheidsrecepties en afscheidsrecepties. Die van Henk Blok was een heel bijzondere. Juist omdat het assortiment van het bedrijf niet alleen diep maar ook breed is, heeft het bedrijf relaties in alle soorten en maten en achtergronden. Met één ding gemeen, passie voor het vak dat ‘diervoeding’ heet. Dat nu bepaalde de sfeer van de afscheidsreceptie. Ontspannen en met veel geanimeerde gesprekken. Gesprekken waarbij nieuwe contacten werden gelegd en oude werden verstevigd. Kortom, het soort receptie ‘waar je met plezier bent en ook wat aan hebt’. Dat laatste gold natuurlijk helemaal voor Henk Blok en zijn vrouw die daarbij het stralende middelpunt waren. Henk is een man die het bedrijf leidde zoals hijzelf ook is. Degelijk, staan voor een afspraak en het leveren van kwaliteit. Aan die filosofie is doordat het Belgische AVEVE er nu de scepter zwaait, bepaald geen einde gekomen. AVEVE is immers een bedrijf met dezelfde waarden.

Henk laat zijn bedrijf in goede handen achter. Zelf is hij bepaald niet ‘van de wereld’. Natuurlijk, hij gaat eerst allerhande achterstallig privéwerk doen en zich samen met zijn vrouw wijden aan hun liefdadigheidsproject in Albanië maar ik durf de voorspelling aan dat wij nog wel van hem zullen horen!

Joost Th. de Jongh,
voorzitter Dibevo


Foto: Louise van Eckeveld Fotografie