2 november 2021 | Dossier: Bedrijfsvoering,

Voorkom financiële verrassingen in 2022 met de Toekomstcheck

Als ondernemer heb je meestal een goed beeld van je omzet en kosten voor het komend jaar. Maar weet je ook of er elke maand genoeg geld op je rekening staat om aan je verplichtingen te voldoen? Met de Toekomstcheck blik je vanaf nu gemakkelijk vooruit om financiële tekorten te voorspellen. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Toekomstcheck

De Toekomstcheck geeft je onder meer inzicht in je liquiditeitspositie voor de komende twaalf maanden. Ook krijg je te zien wat er in verschillende scenario’s met de liquiditeit van jouw bedrijf gebeurt. Met dit inzicht kun je je focussen op de toekomst, wat erg belangrijk is nu de economie eindelijk weer in de lift zit.

Zicht op de toekomst

Dat de economie weer groeit, betekent niet dat de financiële zorgen van ondernemers meteen zijn verdwenen. Veel ondernemers hadden de afgelopen tijd vooral één zorg: het bedrijf overeind houden. Nadenken over de lange termijn schoot erbij in. Dibevo heeft dit onder de aandacht gebracht bij MKB Nederland omdat extra ondersteuning bij groei nu erg belangrijk is. Inzicht in de financiële positie helpt daarbij. 

Doe nu de Toekomstcheck