31 oktober 2022 | Dossier: Evenementen, Ledenvoordeel,

Jacco Vonhof spreekt op algemene ledenvergadering Dibevo

Niemand minder dan Jacco Vonhof, de voorzitter van MKB-Nederland, gaat een presentatie geven op de ALV van Dibevo op 29 november.

Jacco Vonhof

‘De visie van een glazenwasser’, zo luidde de titel van de Economielezing die Jacco Vonhof vorig jaar uitsprak. Vonhof startte zijn carrière als glazenwasser, maar als voorzitter van MKB-Nederland voelt hij zich nog steeds een glazenwasser.

Zoals hij vroeger op zijn ladder stond en naar binnen keek bij de kantoren waarvan hij de ramen waste, zo kijkt hij nu naar Den Haag. Hoog op zijn ladder kijkt hij naar het comfort van de mensen die binnen zitten. Zelf is hij de enige die op dat moment het risico voelt. De enige die voelt wat er gebeurt als hij van die ladder valt.

Uitdagingen voor de branche

Jacco Vonhof weet als geen ander met welke problemen ondernemers kampen en wat de overheid en politici kunnen bijdragen om die te verhelpen. Tijdens de Dibevo-ledenbijeenkomst bespreekt Vonhof de uitdagingen waar mkb’ers vandaag de dag tegenaan lopen. Daarbij richt hij de aandacht ook op de gevolgen voor onze branche. Er is extra tijd ingeruimd om vragen te stellen, dus maak er gebruik van!

Behalve Jacco Vonhof zijn er ook nog twee andere sprekers die een heel belangrijk onderwerp behandelen. Meer daarover lees je op dibevo.nl/alv