1 november 2022 | Dossier: Advertorial,

Johnson Petfoods zoekt een parttime Accountmanager

A D V E R T E N T I E
Johnson Petfoods zoekt een:

ACCOUNTMANAGER (parttime, 32 uur)
voor rayon Noord-Holland/ Utrecht

- - -

Johnson Petfoods is een innovatieve, snelgroeiende speler binnen de huisdierenbranche met afnemers in de Benelux, Europa en daarbuiten. We zijn een Brabants no-nonsense bedrijf met een sterke focus op gezonde hoogwaardige voeding (en snacks) voor honden en katten. Wij zijn trots op onze merken Riverwood, Profine & Sam’s Field die we verkopen via de betere dierenspeciaalzaken.

Bij Johnson Petfoods zijn we best een beetje eigenwijs en gaan we onze eigen weg. We laten ons niet leiden door hoe anderen het doen, maar volgen ons hart in alle beslissingen die we nemen met daarbij altijd het welzijn van mens en dier voor ogen.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional, het liefst met ervaring in de huisdierenbranche, die alle verantwoordelijkheden op het gebied van relatiebeheer in het toegewezen rayon op zich neemt. De succesvolle kandidaat richt zich op het verwerven van extra omzet bij bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten, waarbij klanttevredenheid van groot belang is. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen klanten en prospects.

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote zelfstandigheid. Jij bent degene die het verkoopnetwerk voor onze merken verder uitbreidt en onderhoudt en je krijgt hiervoor alle benodigde tools zoals auto, telefoon, laptop en iPad aangereikt.

Wie ben jij

  • Als sterke voorkeur heb je ervaring in de huisdierenbranche
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent een teamplayer, flexibel ingesteld en klantgericht
  • Je woont bij voorkeur centraal in het rayon
  • Je hebt ervaring met het Microsoft Office pakket
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B(E)
  • Het is een pluspunt als je bekend bent met de meeste winkels in jouw rayon (provincie Noord-Holland, Utrecht en een deel van Zuid-Holland)

Wordt deze uitdagende baan van jou?

Ben jij de ideale kandidaat en heb jij net als je toekomstige collega’s productiviteit en klantbetrokkenheid hoog in het vaandel staan? Reageer dan door je motivatie en CV te sturen naar jeroen@johnsonpetfoods.nl.

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten op www.johnsonpetfoods.nl.

Verwachte startdatum: zo snel mogelijk
Soort dienstverband: parttime (32 uur), (on)bepaalde tijd
Aanvullende betalingen: vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, personeelskorting

Adres- en contactgegevens

Johnson Petfoods BV
Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
073 – 522 08 73