19 mei 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Jumper de diersuper opent nieuwe winkel volgens richtlijnen RIVM

Ondanks de crisistijd opent Jumper de diersuper een nieuwe winkel bij Woonboulevard Dordt. De nieuwe winkel is volledig volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht, zodat iedereen veilig en hygiënisch kan winkelen. 

Jumper Dordrecht opent deuren

Grootste dierenspeciaalzaak in Dordrecht en omgeving

Met een oppervlakte van 1.000 m2 is deze Jumper aan de Mijlweg 53b de grootste dierenspeciaalzaak in Dordrecht en omgeving. Dierenliefhebbers kunnen bij de nieuwe Jumper hun hart ophalen bij het grote eiland met cavia's en andere knaagdieren. De vertrouwde honden-, katten-, knaagdier- en vogelafdeling zijn nu een stuk ruimer. Ook is de winkel aangevuld met afdelingen voor aquariumvissen, paarden en erfdieren. 

Team Jumper Dordrecht enthousiast over openingActies tijdens openingsweken

Ondanks de crisis in ons land wordt de opening feestelijk gevierd. Alle bezoekers kunnen in de openingsweken rekenen op scherpe acties. Deze acties zijn ook geldig bij het ‘zusje’ van Jumper de diersuper in Tuinwereld Dordrecht.

Op de foto staat het team van Jumper Dordrecht en die heeft naar eigen zeggen er veel zin in om aan de slag te gaan in de nieuwe winkel en de klanten te helpen met (huis)dier gerelateerde vragen.