30 mei 2024 | Dossier: Evenementen,

Kennisavond over personeelsbeheer gemist? Meld je aan voor 11 juni!

Maandagavond 27 mei vond de Dibevo-kennisavond plaats, met als thema het complexe onderwerp personeelsbeheer. De opkomst was divers, met zowel detaillisten, verzorgers als leveranciers. Sommige deelnemers hadden al veel ervaring met personeel, terwijl anderen net aan het begin van hun traject stonden.

Veel deelnemers hadden vooraf vragen ingestuurd, die tijdens de kennisavond natuurlijk aan bod kwamen. Een veelvoorkomend thema was hoe je personeel kunt behouden, aangezien de doorstroom momenteel hoog is bij velen. Ook het vinden van nieuw personeel is een uitdaging door de sterke concurrentie met andere sectoren. 

Personeelsbeheer is vooral ingewikkeld door de vele wet- en regelgeving die erbij komt kijken. Deze kennisavond bood een perfecte gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Daarnaast was er na afloop ook nog genoeg tijd om een aantal deelnemers 1 op 1 te spreken. Een zeer geslaagde avond dus!

Tweede kans

Heb je deze avond gemist, maar ben je wel geïnteresseerd? Goed nieuws! Op 11 juni vindt er een tweede kennisavond over personeelsbeheer plaats en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. 

Meer informatie en aanmelden