1 december 2021 | Dossier: Ledenvoordeel, Personeel,

Zo krijg je korting op je zorgverzekering in 2022

Besparen op je zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg? Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van het collectief voor Dibevo-leden.

Korting op je zorgverzekering

Dibevo Risk heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je tot 5% korting krijgt op de basisverzekering en tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Hierdoor bespaar je al snel tot 60 euro per persoon op de basisverzekering. Het voordeel op de aanvullende verzekeringen komt hier nog bij.

Vergelijken en afsluiten?

Om de verschillende verzekeraars eenvoudig te vergelijken kun je gebruikmaken van een vergelijker. Meer informatie hierover en de link naar de vergelijker vind je op de website van Dibevo Zorgportaal.

Overstappen?

Wil je overstappen? Dat mag tot 31 januari 2022. Vergeet niet dat je je oude zorgverzekering vóór 31 december moet hebben opgezegd.

Ook als je niet van zorgverzekeraar wilt wisselen, kun je overstappen naar het collectief voor Dibevo-leden en zo gebruik maken van de korting. Een telefoontje naar jouw zorgverzekeraar is voldoende. Op de website van Dibevo Zorportaal vind je de zorgverzekeraars waarbij dat mogelijk is.