12 januari 2023 | Dossier: Advertorial,

Maatwerk voor het vervoer van (dienst)honden

A D V E R T O R I A L
Stam en Hondenauto.nl zorgen samen voor een voertuig dat qua indeling en afwerking helemaal naar je wens is, binnen het budget dat jij stelt. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste bedrijfswagen of personenauto vindt, waarmee je alle activiteiten met je hond(en) veilig en met plezier kunt doen. Daarom zorgen wij voor de perfecte hondenauto op maat.

Stam Dog Edition

Perfect hondentransport

In samenwerking met Hondenauto.nl presenteert Stam Renault de Renault Trafic ‘Stam Dog Edition’. Een exclusieve uitvoering van onze populaire bedrijfswagen, helemaal ingericht op het vervoer van honden.

De ‘Stam Dog Edition’ biedt maatwerk voor het vervoer van honden, zowel de particuliere viervoeters als diensthonden. Deze bedrijfswagen is bijvoorbeeld zeer geschikt voor uitlaatbedrijven. Hondenauto.nl is een veelzijdige inbouwspecialist waar maatwerk standaard is en daar sluit de filosofie van Stam perfect bij aan.

De ‘Stam Dog Edition‘ is ook mogelijk met bedrijfswagens als de Renault Kangoo (E-Tech Electric), Express en Master. Tevens is het mogelijk om de ‘Stam Dog Edition‘ als personenauto zoals de Arkana en Captur te rijden. Lees alles over de 'Stam Dog Edition' of neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

MEER INFORMATIE

 

Stam Dog Edition

'Stam Dog Edition' inbouwmogelijkheden

Voor veel bedrijven die met honden werken voldoet een standaard bedrijfswagen niet aan de eisen. Er is namelijk veel meer nodig voor het vervoeren van een hond dan een standaard auto of bedrijfswagen kan bieden. Samen met Stam en Hondenauto.nl kun je de perfecte hondenauto samenstellen. Wij weten precies wat de perfecte hondenauto nodig heeft.

Zo bieden wij bedrijfsauto’s en personenauto’s die met aandacht en op maat zijn samengesteld. Zo wordt er nagedacht over de elektronica, de opbergvakken, isolatie, bekleding, veiligheidsmiddelen, water en nog veel meer. Heb je speciale wensen? Bespreek het met de adviseur en wij realiseren het voor je.

Een aantal belangrijke voordelen waar de ‘Stam Dog Editions’ aan voldoen zijn:

  • duurzaam door gebruik van roestvrij staal;
  • makkelijk schoon te houden;
  • veilig vervoer van honden door gebruik van isolatie, warmtewerende folie en een dakventilator;
  • maatwerk en ‘one stop shopping’.

Meer weten? Ga naar stam.nl/dog-edition of neem contact op met ons voor een proefrit of een showroomafspraak. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar (030) 608 00 00 of stuur ons een bericht via WhatsApp naar 06-53 38 86 16.

Stam Dog Edition