6 april 2022 | Dossier: Kennisdagen, Ledenvoordeel,

Meld je aan voor de dierenpension-themamiddag op 18 mei

Na 2 gemiste edities organiseert Dibevo op woensdag 18 mei weer als vanouds een dierenpension-themamiddag, een inspirerende en gezellige bijeenkomst voor Dibevo-leden met een dierenpension. Een dag om nieuwe ideeën op te doen en eindelijk weer eens bij te praten met vakgenoten. Dit keer zijn we te gast bij Kattenhotel Tante Betje in Aalsmeer.

Kattenhotel Tante Betje

Natuurlijk zullen eigenaren Wim Hooijman en Marlies Kouwenhoven een rondleiding verzorgen door het kattenhotel, maar we halen ook even het net op rond wat er nu speelt in dierenpensionland. Daarna volgt een lezing van Marleen van Baal.

Ondernemerschap na coronatijd

In een informele, interactieve lezing neemt Marleen van Baal je mee in het ondernemerschap na coronatijd. Het vraagt behoorlijke flexibiliteit om van vrijwel uit stilstand nu opeens te moeten ‘hardlopen’. Hoe ga je om met de grote vraag? Hoe kun je ‘nee’ verkopen zonder dat je klanten kwijtraakt? Hoe krijg je voldoende personeel om je kwaliteit te kunnen waarborgen? Marleen inspireert met verschillende invalshoeken en nodigt uit om samen tot oplossingen te komen, en dat voor zowel honden- als kattenpensions.

Marleen van Baal

Over de spreker

Marleen van Baal is coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche. Zij is eigenaar van Hond InZicht, Hersenwerk voor dieren en coacht dierprofessionals via HondZakelijk. Je kunt Marleen ook kennen van de artikelen die ze tot vorig jaar schreef in het Dibevo-Vakblad.

Programma

12.30 - 13.15 uur Ontvangst met lunch
13.15 - 13.45 uur Welkomstwoord van Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum en Kattenhotel Tante Betje
13.45 - 14.45 uur Bezichtiging dierenhotel
14.45 - 15.00 uur Korte koffie/theepauze
15.00 - 16.00 uur Lezing door Marleen van Baal
16.00 - 17.00 uur Gezellig samenzijn onder het genot van een drankje
Kattenhotel Tante Betje

Locatie

Machineweg 201
1432 ES Aalsmeer
kattenhoteltantebetje.nl
Plan je route naar Kattenhotel Tante Betje.