6 april 2022 | Dossier: Kennisdagen, Ledenvoordeel,

Save the date: Dibevo University op 9 oktober 2022

In 2020 gooide corona roet in het eten, maar dit jaar gaat het toch echt gebeuren. Reserveer zondag 9 oktober voor een bruisend Dibevo University!

Dibevo University

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wat er die dag allemaal op stapel staat. Je zou denken dat we de ideeën voor Dibevo University 2020 uit de la hebben getrokken en dan gáán met die banaan. Maar daarvoor is – zo vinden wij – de tijdgeest te veel veranderd.

Vanaf nu willen we meer duidelijkheid scheppen in de tweedeling zoals die ooit is bedacht: in de oneven jaren een grote vakbeurs, en in de even jaren een event met de focus op kennisoverdracht. Zodat jij als bezoeker weet wat je kunt verwachten.

Eén dag met bruisend infotainment

We hebben vaker geëxperimenteerd met hybride evenementen (zowel kennisoverdracht als productpresentaties), maar dat is voor onze branche nooit een ideale combinatie gebleken. Daarom bevat Dibevo University géén beursdeel meer, maar ligt de focus volledig op kennis. En dat doen we met bruisende infotainmentlezingen, een reeks parallelsessies, en een groot netwerkplein met – zoals je van Dibevo-events gewend bent – gratis hapjes en drankjes. Ook bundelen we alle krachten in één dag in plaats van 2 of 3 dagen.

Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van het programma van Dibevo University en de eerste sprekers zijn al bijna definitief. We verklappen natuurlijk nog niets van het programma, maar reken erop dat het zowel spraakmakend als humoristisch wordt!

We houden je op de hoogte! Houd ondertussen 9 oktober vrij in je agenda.